Wij zijn Jorge en Alex twee enthousiaste ondernemers die dezelfde grote passie delen: SPORT.

Sinds onze vroege kindertijd heeft sport deel uitgemaakt van onze dagelijkse activiteiten en is nu essentieel in die mate dat het onze levens veranderde. Door de jaren heen zijn we erin geslaagd onze vaardigheden en sportprestaties en zijn sporters in verschillende sporten geworden.

Met hard werken, gedrevenheid en passie bereikten we doelen waarvan we nooit hadden gedacht dat ze binnen ons bereik waren. Dankzij onze wederzijdse steun en aanmoediging hebben we met succes deelgenomen aan marathons, wielerwedstrijden, triatlons op korte en lange afstand en onze uitdagingen zijn nooit eindigd. Omdat we ons niet alleen willen beperken tot de sportpraktijk, zijn we nu klaar voor de volgende stap; het combineren van onze passie voor sport met Fashion & Lifestyle.

Ons gezamenlijke doel is om u deel te laten uitmaken van onze visie: het toepassen van ontwerp en technologie op het vergeten familielid van sportartikelen. Er zijn tal van sokkenmerken, maar geen die stijlvolle en hoogwaardige spullen aanbieden op een toegankelijke prijs en dit is waar onze inspiratie begon. SPORCKS is geboren om je persoonlijkheid, gevoelens en spanning te demonstreren en je passie te delen door zijn originele ontwerpen. Het is gemaakt om je te verstrikken in de magie van de sport, die je grijpt en nooit meer loslaat. SPORCKS zal je grenzen veranderen in meer keuzes!